De meest hand tamme  jongen van Nederland !

Op deze pagina proberen wij zo actief mogelijk bij te houden welke konijnen er o.a. te koop zijn. Ook zetten wij de konijnen op marktplaats. De prijzen van onze konijnen varieren vanaf 35,- tot 75,- incl 21% btw. Staat het soort konijn dat u zoekt er niet tussen? Dan kunt u ons altijd berichten want hebben maar een klein gedeelte van onze dieren op de website staan. Wij fokken alle soorten Dwerg, Rex en Satijn konijnen. Wist u dat 9 van de 10 aangeboden dwerg konijnen op het internet geen echte dwergen zijn? Bij ons zijn alle dieren 100% raszuiver en blijven dus echt het formaat dat u in gedachten heeft !

Het Nederlandse hangoor dwerg konijn

Het hele jaar door zijn er diverse jonge nederlandse hangoor dwergen te koop !

Het kleurdwerg konijn

Het hele jaar door zijn er diverse jonge dwerg konijnen met staande oren te koop ! 

Het hele jaar door zijn er diverse jonge Rex konijnen te koop ! 

Het leeuwenkop dwerg konijn

Het hele jaar door zijn er diverse jonge vossenkop konijnen te koop !

Het leeuwenkop hangoor dwerg konijn

Het hele jaar door zijn er diverse jonge Leeuwenkop konijnen te koop ! 

Het rex dwerg konijn

Algemene voorwaarden

De fokkerij fokt met allemaal 100% raszuivere en gecontroleerde dieren. Als bewijs hiervan krijgt u bij ons garantie op een konijn. Als een aangekocht dier binnen 14 dagen overlijdt mag er gratis zonder extra kosten een nieuw dier worden uitgezocht. Als een aangekocht dier binnen 14 dagen een afwijking blijkt te hebben mag deze gratis zonder extra kosten worden omgeruild voor een ander dier. 
 
Volgens de wet word een dier gezien als ding en dit betekent dat de klant 6 maanden garantie heeft op een konijn net als op een product. Als er binnen 6 maanden iets mis is zijn bedrijven verplicht om het gekochte dier te vervangen. Als het bedrijf aan kan tonen dat de dieren voor verkoop gecontroleerd zijn hoeft het bedrijf geen garantie te geven en heeft de klant dus ook geen recht op een vervangend dier. Wil de klant toch garantie ligt de bewijsplicht bij de klant en zal hij door bijvoorbeeld sectie aan moeten tonen dat de oorzaak van overlijden bij de fokker ligt. Omdat wij dit wel erg zwart-wit vinden hebben wij bovenstaande algemene voorwaarden opgesteld zodat klanten altijd bij ons terecht kunnen zonder bewijs te hoeven leveren met welk probleem dan ook in de eerste 2 weken van aankoop. Ook na deze periode kunt u als klant met al uw vragen bij ons als fokker terecht.
 
Dierenarts-kosten zijn voor de partij die beslist deze kosten te maken. Wij zijn als fokkerij niet aansprakelijk voor gemaakte kosten rondom het hebben van uw huisdier. Onze fokkerij is geïnspecteerd door de Dierenbescherming en bij de laatste inspectie zijn geen overtredingen vastgesteld. Wij doen ons uiterste best om gezonde, goed gebouwde, vriendelijke dieren te fokken en verhandelen. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn kunt u altijd contact met ons opnemen en mag er gebruik gemaakt worden van bovenstaande garanties. Buiten deze garantie is dieren 'retourneren' geen optie. Betaalde koopsommen worden niet terugbetaald. Ook niet bij het annuleren van vakantieopvang of reserveringen. Het bedrag dat u voor vakantie opvang of reserveringen heeft aanbetaald houdt u tegoed voor een volgende vakantie of kan besteedt worden in onze dierenwinkel. Hetzelfde geldt voor aankopen in onze dierenwinkel. Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met onze voorwaarden.