Home » Te koop

De meest hand tamme  jongen van Nederland !

Op deze pagina probeer ik zo actief mogelijk bij te houden welke konijnen ik te koop heb. Ook zet ik de konijnen op marktplaats. De prijzen van onze konijnen varieren vanaf 25 tot 50 euro. Staat het soort konijn dat u zoekt er niet tussen? Dan kunt u mij altijd mailen want ik heb vaak niet al mijn konijnen op de website staan. Wij fokken alle soorten Dwerg, Rex en Satijn konijnen. Wist u dat 9 van de 10 aangeboden dwerg konijnen op het internet geen echte dwergen zijn? Bij ons zijn alle dieren 100% raszuiver en blijven dus echt het formaat dat u in gedachten heeft !

Altijd het hele jaar door zijn er diverse jonge Nederlandse hangoor dwergen te koop !

Altijd het hele jaar door zijn er diverse jonge Dwerg konijnen met staande oren te koop !

Het gaat hier om de echte kleine die maar ongeveer 1000 gram worden.

Altijd het hele jaar door zijn er diverse jonge Rex konijnen te koop ! Deze konijnen verharen veel minder vanwege de gekrulde vacht en zijn daardoor geschikt voor mensen met een allergie.

Altijd het hele jaar door zijn er diverse jonge vossenkop konijnen te koop ! Als ze zijn uitgegroeid zien ze er nog net zo leuk uit en de vacht word dus niet nog pluiziger. Hierdoor heb je wel het leuke pluizige effect maar niet de vele extra vachtverzorging zoals de Teddy konijnen nodig hebben.

Altijd het hele jaar door zijn er diverse jonge Leeuwenkop konijnen te koop ! Als ze zijn uitgegroeid zien ze er nog net zo leuk uit en de vacht word dus niet nog pluiziger. Hierdoor heb je wel het leuke pluizige effect maar niet de vele extra vachtverzorging zoals de Teddy konijnen nodig hebben.

 

De fokkerij fokt met allemaal raszuivere en 100% gezonde dieren. Als bewijs hiervan krijgt u bij ons garantie op een konijn. Als een aangekocht dier binnen 3 dagen overlijdt mag er gratis zonder extra kosten een nieuw dier worden uitgezocht. Als er later dan deze periode iets met het dier gebeurt staat de fokkerij hier los van omdat wij niet kunnen zien wat er bij de nieuwe eigenaar gebeurt met het dier. Als een aangekocht dier binnen 3 dagen een afwijking blijkt te hebben mag deze gratis zonder extra kosten worden omgeruild voor een ander dier. Dierenarts-kosten zijn voor de partij die beslist deze kosten te maken. Onze fokkerij is geïnspecteerd door de Dierenbescherming en bij de laatste inspectie zijn geen overtredingen vastgesteld.