Vakantie opvang

Willen jullie er even lekker tussen uit maar hebben jullie nog geen idee wie er zo lang voor jullie liefste dieren moet zorgen ? Breng ze dan gezellig langs bij ons in de vakantie opvang ! Wij zullen hier zorgen dat ook uw konijn de vakantie van zijn leven heeft. Met oa onbeperkt hooi, de lekkerste biks, iedere dag een wortel en bergen van aandacht. Onze konijnen worden dagelijks veel vast gehouden en mogen ook iedere dag een aantal uur vrij rond spelen in de groep of alleen. 

Afstand doen van uw konijn

Helaas komt het soms voor dat mensen om de een of andere rede niet meer voor hun eigen dieren kunnen of willen zorgen. In dat geval zijn wij er om u te helpen. Wij bieden hier een fijne plek voor uw konijn waar u hem/haar met een gerust hart naartoe kunt brengen. Een nieuw baasje vinden kan voornamelijk voor volwassen konijnen soms best lastig zijn, en u wilt natuurlijk zeker weten dat uw dier wel goed terecht komt. Als een konijn bij ons in de opvang komt zal hij/zij hier eerst een tijdje blijven om lekker te wennen en zodat wij het konijn en zijn gedrag goed kunnen leren kennen. Hierna zullen wij uw dier koppelen en op zoek gaan naar een gepast nieuw huisje. Dit kan soms best lang duren maar uw dier is hier net zo lang welkom als nodig is en het vinden van een goede nieuwe eigenaar heeft dus geen haast. Wij verzorgen en voeden uw konijn en zullen dagelijks de aandacht geven die het dier verdient tot dat wij een geschikt nieuw huis gevonden hebben.  

Tarieven

Vakantie opvang  :

7,50 per konijn per dag. Voor 2 konijnen samen is het 10,- per dag. Wij ronden het bedrag af naar beneden dus dit komt neer op 50,- per week. Prijzen zijn inclusief : voeding, bodembedekking, schoonmaken, verzorging etc.

Permanente opvang :

eenmalig 25,-

Algemene voorwaarden

Betaalde koopsommen worden niet terugbetaald. Ook niet bij het annuleren van vakantieopvang. Het bedrag dat u voor vakantie opvang heeft aanbetaald houdt u tegoed voor een volgende vakantie of kan besteedt worden in onze dierenwinkel. Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met onze voorwaarden.