Home » Reviews

Reviews

Hieronder kunt u onze fokkerij, website en konijnen beoordelen. Dit kan door middel van een aantal sterren te geven en door een reactie te plaatsen. Misschien heeft u zelf al eens een konijn bij ons gekocht of wilt u tips geven voor op de website.

Rating: 3.9104638619202 sterren
927 stemmen

Hoe bent u bij ons terecht gekomen ?

Bekijk resultaten

Reactie plaatsen

Reacties

Vivian
24 dagen geleden

In juni twee hangoor dwergen gekocht, broer en zus. We kunnen ze nu niet meer missen! Het mannetje is inmiddels gecastreerd en ze zijn samen echt onafscheidelijk. Naar ons toe zijn ze vanaf het begin super tam, nieuwsgierig en totaal niet onder de indruk van onze katten. Ons dochtertje van 1 vindt ze ook geweldig en de konijntjes laten zelfs toe dat zij hen (ietwat ongecoördineerd) aait.

Geertje
25 dagen geleden

Vorige week hebben wij met onze kinderen 2 heel schattige konijntjes gekocht. Het zijn mooie, lieve en nieuwsgierige beestjes. We kregen goed advies en alles wat we nodig hadden was aanwezig. Het was het uurtje rijden zeker waard!

Melanie en Wendy
5 maanden geleden

Vorige week hebben we een rex dwerg konijntje bij jullie gekocht. Wat een schatje. Hij is super lief, zacht en houdt van knuffelen. Ik heb voor een rex konijn gekozen, in de hoop dat mijn zoon, die een allergie voor konijnen heeft, wel tegen dit ras zou kunnen. Van de week heeft hij 1,5 uur naast het konijntje gezeten en heeft hem geknuffeld en heeft nergens last van gekregen. Dat terwijl hij van ieder ander konijn binnen 1 minuut jeukende ogen en een loopneus krijgt. We zijn heel erg blij met dit kleine schatje.

Rob
7 maanden geleden

Mag ik jullie bedanken voor al 3 weken heel veel genot van onze kleine vrienden
Gr rob kouwenhoven

Sascha en Walter
7 maanden geleden

Vorig jaar in de zomer 2 prachtige konijnen gekocht en een fantastisch goed advies gekregen en konden zien dat de konijnen met veel liefde en zorg behandeld werden. Kortom een grote aanrader voor iedereen die een konijntje zoekt. Overigens hebben wij zelf deze week van de aangekochte konijnen zelf een nestje van 6 gekregen. Zo ontzettend leuk.

Monique
een jaar geleden

Super bedankt lieve Jo-ann!! Je straalt zoveel positiviteit (inspirerend deze tijden😉)en dierenliefde uit!! Mooi wat je doet allemaal én mooi mens ben je🤗Een voorbeeld voor onze dochter om je hart en je passie te volgen... dat creëert een leven waar je BLIJ van wordt...

Roos
een jaar geleden

Wij hebben gister twee hele mooie konijntjes uitgezocht! Sim & Sofie! Super goed geholpen en geïnformeerd over alles. Ze zijn super lief en onze twee jongens zijn helemaal gek op ze! Zeker een aanraden om je konijntjes te halen.

Petra van Ravenzwaaij
een jaar geleden

Hallo,
Wij willen nog even een bedankje sturen voor de allerhartelijkste ontvangst. Na een uur in de file te hebben gestaan kwamen wij vrijdagavond pas rond 18.00 aan, maar dit was geen enkel probleem. Mijn dochter mocht op haar gemak rondkijken en een konijntje uitzoeken. Dit is al het tweede konijntje dat we bij jou gekocht hebben. Het is duidelijk dat de konijntjes al veel in handen zijn geweest, want ze zijn echt super tam. De hokken zijn mooi schoon en de diertjes goed verzorgd, er wordt met veel liefde voor de diertjes gezorgd. Ik ken meerdere mensen in mijn omgeving (Noord Holland) die bij jou konijntjes hebben gekocht en iedereen is even enthousiast. Het is de lange rit meer dan waard :-) Wij komen in het voorjaar weer terug om nog een wollig vriendje te halen. Hartelijk dank en tot ziens. Mvg, Petra

Lynn
een jaar geleden

Wij wilden ons zoontje verrassen voor zijn verjaardag met twee konijntjes. Na lang zoeken in de buurt kwamen wij uiteindelijk bij dwergkonijnen terecht. Vanaf het eerste moment goed contact gehad en snelle reactie. Dus toch besloten om een afspraak te maken en een stukje te rijden. Bij aankomst meteen enthousiast ontvangen. Echt iemand met liefde en passie voor haar werk/hobby. Na even kijken en vasthouden 2 konijntjes uitgekozen en alle informatie gekregen over de verzorging van konijntjes. Meteen alle benodigdheden ter plaatse aangeschaft en onze konijntjes doen het hartstikke goed en zijn heel tam. Nogmaals bedankt voor je enthousiasme en de goede zorg!! Groetjes, Lynn Heuvel

Eva van Oosten
een jaar geleden

Wij hebben 4 weken geleden 2 hangoordwerg konijntjes gekocht, broer en zus. Ze zijn super lief en enorm tam. Wij zijn helemaal verliefd op ze! Het gaat ook goed met ze. Het mannetje is iets aan de magere kant, dus die voer ik bij en is sindsdien al goed aangekomen. Je kunt duidelijk merken, dat ze het naar hun zin in. Liggen heerlijk languit in de kooi en maken leuke binky’s!

Bugs & Bunny
een jaar geleden

Sinds januari 2019 2 schattige dwergkonijntjes in ons bezit. Goed advies gekregen, zijn er vragen na aanschaf....krijgt altijd snel antwoord. Bedrijf ziet er keurig uit en de liefde voor dieren spat van de eigenaresse af. Fantastisch logeeradres ook voor als wij zelf op vakantie gaan,

Edith van Zanten
een jaar geleden

Begin juli 1 dwerg hangoor en 1 dwerg gekocht. Kan zien dat hier van dieren wordt gehouden alles super schoon en de konijntjes zien er goed uit. Onze konijntjes zijn nu al iets gegroeid super actief en lief en gezond. ( en verwend) wij genieten echt van ze. Wij gaan u zeker aanbevelen bij andere konijnen liefhebbers.

Bert Jansen
een jaar geleden

Onlangs 3 konijnen gekocht met onze dochter. Goed geholpen en erg netjes alles. Ga zo door.

Esther offringa
een jaar geleden

In juli 2020 bij jullie 2 konijntjes gehaald !
Wat heb jij een mooie locatie en alles zo netjes en schoon !
Onze konijntjes zijn super lief en huppelen hier lekker rond !

johan gooijer de
een jaar geleden

wij hebben in maart 2 konijntjes gekocht bij u en het gaat heel erg goed met ze
lopen lekker regelmatig door het huis en de tuin
gaat ook heel goed met de hondjes
en het parkietje gaat ook regelmatig kijken bij ze in de kooi
veel leuker dan van tevoren gedacht
ook blij met de voorlichting die we gekregen hebben van u

Sydney & Esmee
een jaar geleden

Flink stuk gereden op 18 juli om die 2 kleintjes op te halen! Meteen harstikke lief en al heel snel gewend. Eentje kan niet stoppen met likjes geven 😍 ook die van ons maken alleen maar vreugde sprongetjes. De 2 broertjes kunnen totaal niet meer zonder elkaar en rennen alleen maar achter elkaar aan. Dank jullie wel!!! Ook alle uitleg was heel duidelijk en fijn als je voor jet eerst konijntjes neemt,

Casper
een jaar geleden

Hoi Jo-ann, alles gaat goed met de konijnen die we bij jullie hebben gehaald 24 april (geboren 28 feb en 3 maart). De bruine weegt een kilo en de witte iets meer. Ze hebben een goed leven volgens mij. Groetjes! Casper en Elise

Loes en Thijs
een jaar geleden

Wij hebben onlangs onze twee dwergkonijntjes opgehaald. Wat een schatjes! Ze leken meteen al gewend te zijn aan oppakken, want dit gaat gemakkelijk en zijn op hun gemak. Ze maken heel wat vreugdesprongetjes! We hopen nog lang van Takkie en Siepie te genieten. De medewerksters zijn erg vriendelijk, geduldig en kundig. Aanrader!

Chantal
een jaar geleden

Hallo Jo-Ann, wat een mooi bedrijf heb je! Wij zijn ontzettend trots met onze aankoop van 2 super mooie en lieve konijntjes. Onze dochter is er helemaal trots en super blij mee. Vandaag bij de dierenarts geweest voor een check-up en prikjes. Deze waren zeer tevreden hoe ze eruit zagen en zich voordeden. Jou meegegeven als goede, betrouwbare en lieve fokker en daar waren ze t mee eens. Ze gingen jou aanraden om bij jou konijnen te komen uitzoeken.

Ramona
een jaar geleden

Via onze buurvrouw de tip gekregen. Wat was dat de lange reis waard! Vriendelijk, goed advies en het zag er allemaal zo schoon en verzorgd uit! De konijntjes zijn goed verzorgd en handtam! Zeker een aanrader! Wij zijn heel blij met onze lieverdjes! Bedankt!

Gerco
een jaar geleden

Goedemiddag Jo-Ann. De meiden zijn reuze blij met hun konijntjes. Grote complimenten voor uw prachtige en verzorgde bedrijf. De liefde voor je vak en de dieren spat er vanaf. Dank voor het advies en werkse. Gr Gerco

Marloes
een jaar geleden

Twee weken geleden twee super leuke dwerg hangoor konijntjes gekocht bij Jo-Ann. Ze zijn super lief, tam en nieuwsgierig. Bij het openen van het hok komen de konijntjes gelijk naar mij/ons toe. Vandaag kregen de konijntjes hun vaccinatie en de konijntjes waren helemaal gezond! Ik kreeg complimenten dat de konijntjes er super mooi en goed uit zien. Bedankt!

Rozemarijn
een jaar geleden

Vorige week hebben wij konijntjes bij Jo-ann gekocht en wat zijn ze lief en nieuwsgierig en handtam zoals hier beschreven. Bij haar op schuur ziet het er allemaal netjes uit wat gelijk een goed gevoel geeft. Echter is er wel 1 min puntje wat je zeker vooraf moet weten. Wij kwamen eigenlijk voor 1 konijntje wat ik ook duidelijk vooraf had aangegeven. Maar daar bleek dat ze ze alleen per twee verkoopt. Ik zou het wel zo netjes vinden als ze dat vooraf met je deelt. Achteraf ben ik nu heel blij met mijn twee konijntjes. Ik zou iedereen Jo-ann aanraden. Dankjewel!!

Lisette
een jaar geleden

2 weken geleden hebben wij 2 Rex dwergen uitgekozen bij Jo-ann. Erg prettig geholpen en alles zag er keurig uit! De konijntjes zijn erg nieuwsgierig en avontuurlijk!! We zijn helemaal blij met ze!!

Miralda berghorst
een jaar geleden

Keurig netjes, word heel goed geholpen, en als ik dat zeg is t ook echt keurig, want ben altijd erg kritisch!!!

Lotte
een jaar geleden

Hoi Jo-ann, twee weekjes geleden hebben we Bux en JoJo bij jou gekocht. Vandaag zijn ze naar de dierenarts geweest voor hun vaccinaties. Ze zijn allebei kerngezond en de dierenarts maakte nog een mooi compliment naar jou als fokker, dat ze mooi en goed gefokt zijn😊 dat wilde we je even laten weten.

Eva
een jaar geleden

Afgelopen maandag hebben wij 2 dwergkonijntjes mogen uitzoeken bij Jo-Ann. Wat heeft ze een mooi plekje daar! De konijntjes worden goed en met liefde verzorgd en zien er goed uit! Wij zijn er hartstikke blij mee!
Het was het zeker waard.

Melanie
een jaar geleden

Afgelopen zaterdag zijn wij om 06.45u vertrokken zodat wij vanaf 08.00u op ons gemak twee dwergkonijntjes konden uitkiezen. Wat een ruimte en wat een keus! We werden goed opgevangen en kregen goede uitleg over de verschillende rassen. Vervolgens mochten we verschillende konijntjes oppakken en aaien. Ik heb toen mijn oog laten vallen op een prachtig rammetje met twee verschillende kleuren oren. Vervolgens heb ik een lief voedstertje uitgezocht in dezelfde kleur en werden ze bij elkaar in de reismand gezet. Jo-Ann gaf ons een kaartje met hun geboortedatum en de datum waarop het rammetje uiterlijk geholpen moet worden. Hierna heb ik alle spullen direct kunnen aanschaffen, zoals hooi, stro, voer, een etensbakje, een borstel enz. Het enige wat ik zelf nog heb moeten halen was een drinkflesje (deze waren op) en speelgoed. De konijntjes lijken erg op hun gemak, zijn heel lief samen en vooral nieuwsgierig! Ze zijn dus inderdaad al handtam zoals op de site staat vermeld. Vanaf morgen ga ik de uitdaging aan om ze zindelijk te krijgen, ik heb goede hoop dankzij de uitleg van Jo-Ann!

Al met al is het de afstand zeker waard en ben ik ontzettend blij met onze eerste dwergkonijntjes! Bedankt Jo-Ann voor de goede zorgen en het uitgebreide advies!

Lisa
2 jaar geleden

Vanochtend vroeg al in de auto (+/- 1,5 uur) om een rammetje voor mijn voedstertje uit te zoeken. Prachtige konijntjes, mijn oog is gevallen op een Nederlands dwerg hangoortje in de kleur Madagascar... prachtig en super lief! Het klikte direct tussen Nola (mijn voedstertje) en onze nieuwe heer🐰

Naomi
2 jaar geleden

Ik heb interesse in 1 van uw dwergkonijntjes!
Zijn het nog baby’s?
Graag uw reactie!
Hartelijke groetjes Naomi

Rob de Zoete
2 jaar geleden

Woensdag 26.02 hebben wij onze Nederlandse hangoor ram uitgezocht en direct mee naar huis genomen. Daarvoor hadden wij heel veel foto's via WhatsApp ontvangen van bijna alle jonkies. Daarbij ook de website bekeken en reviews gelezen. Direct hadden wij een goed gevoel. Jo-ann heeft het super voorelkaar met de fokkerij en ze is echt een vakvrouw. Ze neemt de tijd en je mag alle konijnen oppakken, aaien en op je gemak een passend konijn uitzoeken. Onze NL hangoor ram driekleur krijgt als maatje een grote Franse hangoor ram en dat gaat tot nu toe supergoed. Zoek je een konijntje ga dan op bezoek (op afspraak) naar Jo-ann. Wij weten zeker dat je slaagt. Wij hadden de reis van 1,25 uur er echt voor over.

FAM Janssen
2 jaar geleden

Eind januari 1 rammetje en 1 voedstertje gehaald mooie lieve konijntjes het rammetje was al echt tam en helemaal niet bang vrouwtje wat voorzichtiger alles zag er netjes en schoon uit en goed advies Jo Ann heeft het goed geregeld ook met vragen kun je altijd terecht het was de rit van 1,5 uur zeker waard echt een aanrader

Roel Konings
2 jaar geleden

Keurig onderhouden stal en deskundig advies voor, tijdens en na de aanschaf.

Isa de need
2 jaar geleden

Hele fijne fokkerije en aardige mensen

Ilona
2 jaar geleden

Slecht konijnen mee werking helaas jammer
Kost me heelveel geld

Mienke
2 jaar geleden

Wij hadden eind december jl. 2 dwergkonijntjes opgehaald. Wat een prachtige beestjes zijn het; zo tam, lief en grappig zijn ze! Bij aankomst hadden we meteen een goed gevoel; de konijntjes zagen er goed uit, alles was goed verzorgd en Jo-ann sprak heel enthousiast over haar konijntjes. Het was de reis vanuit Groningen zeker waard!!

Karin
2 jaar geleden

Afgelopen November wilden wij 1 konijn hebben, haha dat was pech want dat kon niet! Dus kozen wij nog een konijn uit en wat zijn ze allebei geweldig! Super lieve Binkie en eigenwijze Bambi. Zo leuk samen, echte maatjes!
Alleen een stukje wortel brengt het dominante kantje van Bambi naar boven, maar voor de rest zijn wij superblij met deze heerlijke knuffeltjes.

Marissa
2 jaar geleden

Meer dan een uur in de auto gezeten voor de konijntjes bij Jo-ann. En meer dan de moeite waard! Ze neemt de tijd voor je en heeft echt een hart voor dieren. Zal hier de volgende keer zeker weer terug komen!

S Heijnen
2 jaar geleden

Afgelopen zomer twee konijntjes bij Jo-ann gekocht voor mijn dochters verjaardag. Na de castratie van het mannetje zat ik met mijn handen in het haar want ze kregen ineens slaande ruzie en ik moest ze echt gescheiden van elkaar houden. Super goed geholpen door Jo-ann want na een weekje heropvoedingskamp bij deze konijnenfluisteraar zijn ze weer de beste vriendjes! Jo-ann, nogmaals bedankt voor de hulp!

Chantal Bosch
2 jaar geleden

Ruim 3 maanden geleden hebben wij 2 mooie konijntjes gekocht bij Jo-ann. Wij zijn helemaal blij met onze Mooby en Evy. 2 totaal verschillende rassen, wat erg goed gaat. Beide in de pubertijd en heerlijk ondeugend en alles willen ontdekken! Wat is het leuk en fijn om te zien dat ze ontzettend lief zijn voor elkaar!

sabine bakker
2 jaar geleden

we zijn heel blij met onze konijntjes ties en pux ! heerlijk om te zien hoe ze hier de boel aan het verkennen zijn. we zijn helemaal vanuit limburg naar jo-ann gereden en dat was zeker de moeite waard.

Arnold & Eleonora Waal
2 jaar geleden

Het was een verademing bij Jo-Ann aan te komen. Daar staat een trotse passievolle fokster te vertellen over haar mooie tamme konijnen. Precies wat wij zochten voor onze kinderen. In een verzorgde stal wordt je geinformeerd over het houden van konijnen, het voer van konijnen en het knuffelen van konijnen.

Julie
2 jaar geleden

Heel vriendelijk en prettig geholpen. Jo Ann is duidelijk en neemt de tijd om al je vragen te beantwoorden. Alles zag er ook netjes en schoon uit. Gaf ons meteen een goed gevoel. We hebben Nibbit en Nijntje gekocht en onze meiden kunnen niet meer zonder. Dankjewel! :)

Gerard Boswijk
2 jaar geleden

Precies zoals de site al doet vermoeden. Begonnen als hobby maar uitgegroeid tot een professionele fokster. Natuurlijk betaal je hier iets meer maar dan weet je dat de kans groter is dat je sterke konijnen koopt. Jo-anne verkoopt alles voor de 1e start dus het enige waar je voor moet zorgen is een konijnenkooi. Erg vriendelijk geholpen!! Dank je wel...

Mandy
2 jaar geleden

Wat een mooie locatie hebben de konijntjes. Het is te zien dat er met liefde gewerkt word. De konijntjes zijn super lief en tam. Ik heb een voskonijntje en een dwergkonijntje gekocht vandaag. Super goede service en advies. Buiten de konijntjes om is al het materiaal wat er nodig is voor de konijntjes te koop.

Marlie
2 jaar geleden

Geweldig adres als je samen met je kids naar konijnen als huisdier op zoek gaat. Ritje vanuit Amstelveen meer dan waard, want hele lieve konijntjes en ook goede uitleg. Onze kleine van 6 kon alles nog na vertellen. Dank voor je goede zorg, Jo-Ann en veel succes met al jullie plannen.

Samantha Zellien
2 jaar geleden

Hoi Jo-Ann,
vandaag zijn wij bij jou geweest om 1 konijntje te kopen. Jij raade ons aan om er 2 te nemen, daar zijn wij heel blij mee.
Ze zijn hun hok al goed aan het ontdekken. Luca en Tobias zijn helemaal verliefd op hun konijntjes, genaamd knabbel en babbel.
Dank je wel voor alle uitleg en de lieve schattige konijntjes.
Groetjes Samantha

Carin Fortuyn
2 jaar geleden

Hoi Jo-Ann,

Ik wil je nog enorm bedanken voor mijn twee keutels, Rock 'n Roll. Je neemt de tijd, je bent eerlijk, je zorgt goed voor de nijntjes.

Bedankt voor mijn 2 mooie keutels.

Groetjes Carin

Recensies

Dolgelukkige klanten