Reviews

Op deze pagina kunt u honderden reviews lezen van klanten die eerder bij ons op bezoek zijn geweest. Wij vinden het erg leuk om uw ervaring op onze pagina terug te lezen of stuur deze in via whatsapp. Het terug zien van de foto's vinden we nog het allerleukste !

Reactie plaatsen

Reacties

charlotteoosterbroek
2 jaar geleden

goede service zeer vriendelijk goede uitleg zeker een aanrader ben super blij met bailey het zwarte rammetje

Jade en Maud
3 jaar geleden

Wij zijn ontzettend goed geholpen! Wat een lieverds en wat een mooie plek voor de konijntjes!

Anna
3 jaar geleden

Wij hebben hier 5 weken geleden 3 konijnen gekocht! Zo schoon alles! En een behulpzame vrouw die er veel van af wist! We werden hartelijk ontvangen en kregen super goede uitleg! En mochten rustig onze gang gaan met knuffelen! Een aanrader voor alle mensen deze fokkerij!

Willem
3 jaar geleden

Wat een afschuwelijk bedrijf!

Vivian
3 jaar geleden

In juni twee hangoor dwergen gekocht, broer en zus. We kunnen ze nu niet meer missen! Het mannetje is inmiddels gecastreerd en ze zijn samen echt onafscheidelijk. Naar ons toe zijn ze vanaf het begin super tam, nieuwsgierig en totaal niet onder de indruk van onze katten. Ons dochtertje van 1 vindt ze ook geweldig en de konijntjes laten zelfs toe dat zij hen (ietwat ongecoördineerd) aait.

Geertje
3 jaar geleden

Vorige week hebben wij met onze kinderen 2 heel schattige konijntjes gekocht. Het zijn mooie, lieve en nieuwsgierige beestjes. We kregen goed advies en alles wat we nodig hadden was aanwezig. Het was het uurtje rijden zeker waard!

Melanie en Wendy
3 jaar geleden

Vorige week hebben we een rex dwerg konijntje bij jullie gekocht. Wat een schatje. Hij is super lief, zacht en houdt van knuffelen. Ik heb voor een rex konijn gekozen, in de hoop dat mijn zoon, die een allergie voor konijnen heeft, wel tegen dit ras zou kunnen. Van de week heeft hij 1,5 uur naast het konijntje gezeten en heeft hem geknuffeld en heeft nergens last van gekregen. Dat terwijl hij van ieder ander konijn binnen 1 minuut jeukende ogen en een loopneus krijgt. We zijn heel erg blij met dit kleine schatje.

Rob
3 jaar geleden

Mag ik jullie bedanken voor al 3 weken heel veel genot van onze kleine vrienden
Gr rob kouwenhoven

Sascha en Walter
3 jaar geleden

Vorig jaar in de zomer 2 prachtige konijnen gekocht en een fantastisch goed advies gekregen en konden zien dat de konijnen met veel liefde en zorg behandeld werden. Kortom een grote aanrader voor iedereen die een konijntje zoekt. Overigens hebben wij zelf deze week van de aangekochte konijnen zelf een nestje van 6 gekregen. Zo ontzettend leuk.

Monique
4 jaar geleden

Super bedankt lieve Jo-ann!! Je straalt zoveel positiviteit (inspirerend deze tijden😉)en dierenliefde uit!! Mooi wat je doet allemaal én mooi mens ben je🤗Een voorbeeld voor onze dochter om je hart en je passie te volgen... dat creëert een leven waar je BLIJ van wordt...

Roos
4 jaar geleden

Wij hebben gister twee hele mooie konijntjes uitgezocht! Sim & Sofie! Super goed geholpen en geïnformeerd over alles. Ze zijn super lief en onze twee jongens zijn helemaal gek op ze! Zeker een aanraden om je konijntjes te halen.

Petra van Ravenzwaaij
4 jaar geleden

Hallo,
Wij willen nog even een bedankje sturen voor de allerhartelijkste ontvangst. Na een uur in de file te hebben gestaan kwamen wij vrijdagavond pas rond 18.00 aan, maar dit was geen enkel probleem. Mijn dochter mocht op haar gemak rondkijken en een konijntje uitzoeken. Dit is al het tweede konijntje dat we bij jou gekocht hebben. Het is duidelijk dat de konijntjes al veel in handen zijn geweest, want ze zijn echt super tam. De hokken zijn mooi schoon en de diertjes goed verzorgd, er wordt met veel liefde voor de diertjes gezorgd. Ik ken meerdere mensen in mijn omgeving (Noord Holland) die bij jou konijntjes hebben gekocht en iedereen is even enthousiast. Het is de lange rit meer dan waard :-) Wij komen in het voorjaar weer terug om nog een wollig vriendje te halen. Hartelijk dank en tot ziens. Mvg, Petra

Lynn
4 jaar geleden

Wij wilden ons zoontje verrassen voor zijn verjaardag met twee konijntjes. Na lang zoeken in de buurt kwamen wij uiteindelijk bij dwergkonijnen terecht. Vanaf het eerste moment goed contact gehad en snelle reactie. Dus toch besloten om een afspraak te maken en een stukje te rijden. Bij aankomst meteen enthousiast ontvangen. Echt iemand met liefde en passie voor haar werk/hobby. Na even kijken en vasthouden 2 konijntjes uitgekozen en alle informatie gekregen over de verzorging van konijntjes. Meteen alle benodigdheden ter plaatse aangeschaft en onze konijntjes doen het hartstikke goed en zijn heel tam. Nogmaals bedankt voor je enthousiasme en de goede zorg!! Groetjes, Lynn Heuvel

Eva van Oosten
4 jaar geleden

Wij hebben 4 weken geleden 2 hangoordwerg konijntjes gekocht, broer en zus. Ze zijn super lief en enorm tam. Wij zijn helemaal verliefd op ze! Het gaat ook goed met ze. Het mannetje is iets aan de magere kant, dus die voer ik bij en is sindsdien al goed aangekomen. Je kunt duidelijk merken, dat ze het naar hun zin in. Liggen heerlijk languit in de kooi en maken leuke binky’s!

Bugs & Bunny
4 jaar geleden

Sinds januari 2019 2 schattige dwergkonijntjes in ons bezit. Goed advies gekregen, zijn er vragen na aanschaf....krijgt altijd snel antwoord. Bedrijf ziet er keurig uit en de liefde voor dieren spat van de eigenaresse af. Fantastisch logeeradres ook voor als wij zelf op vakantie gaan,

Edith van Zanten
4 jaar geleden

Begin juli 1 dwerg hangoor en 1 dwerg gekocht. Kan zien dat hier van dieren wordt gehouden alles super schoon en de konijntjes zien er goed uit. Onze konijntjes zijn nu al iets gegroeid super actief en lief en gezond. ( en verwend) wij genieten echt van ze. Wij gaan u zeker aanbevelen bij andere konijnen liefhebbers.

Bert Jansen
4 jaar geleden

Onlangs 3 konijnen gekocht met onze dochter. Goed geholpen en erg netjes alles. Ga zo door.

Esther offringa
4 jaar geleden

In juli 2020 bij jullie 2 konijntjes gehaald !
Wat heb jij een mooie locatie en alles zo netjes en schoon !
Onze konijntjes zijn super lief en huppelen hier lekker rond !

johan gooijer de
4 jaar geleden

wij hebben in maart 2 konijntjes gekocht bij u en het gaat heel erg goed met ze
lopen lekker regelmatig door het huis en de tuin
gaat ook heel goed met de hondjes
en het parkietje gaat ook regelmatig kijken bij ze in de kooi
veel leuker dan van tevoren gedacht
ook blij met de voorlichting die we gekregen hebben van u

Sydney & Esmee
4 jaar geleden

Flink stuk gereden op 18 juli om die 2 kleintjes op te halen! Meteen harstikke lief en al heel snel gewend. Eentje kan niet stoppen met likjes geven 😍 ook die van ons maken alleen maar vreugde sprongetjes. De 2 broertjes kunnen totaal niet meer zonder elkaar en rennen alleen maar achter elkaar aan. Dank jullie wel!!! Ook alle uitleg was heel duidelijk en fijn als je voor jet eerst konijntjes neemt,

Casper
4 jaar geleden

Hoi Jo-ann, alles gaat goed met de konijnen die we bij jullie hebben gehaald 24 april (geboren 28 feb en 3 maart). De bruine weegt een kilo en de witte iets meer. Ze hebben een goed leven volgens mij. Groetjes! Casper en Elise

Loes en Thijs
4 jaar geleden

Wij hebben onlangs onze twee dwergkonijntjes opgehaald. Wat een schatjes! Ze leken meteen al gewend te zijn aan oppakken, want dit gaat gemakkelijk en zijn op hun gemak. Ze maken heel wat vreugdesprongetjes! We hopen nog lang van Takkie en Siepie te genieten. De medewerksters zijn erg vriendelijk, geduldig en kundig. Aanrader!

Chantal
4 jaar geleden

Hallo Jo-Ann, wat een mooi bedrijf heb je! Wij zijn ontzettend trots met onze aankoop van 2 super mooie en lieve konijntjes. Onze dochter is er helemaal trots en super blij mee. Vandaag bij de dierenarts geweest voor een check-up en prikjes. Deze waren zeer tevreden hoe ze eruit zagen en zich voordeden. Jou meegegeven als goede, betrouwbare en lieve fokker en daar waren ze t mee eens. Ze gingen jou aanraden om bij jou konijnen te komen uitzoeken.

Ramona
4 jaar geleden

Via onze buurvrouw de tip gekregen. Wat was dat de lange reis waard! Vriendelijk, goed advies en het zag er allemaal zo schoon en verzorgd uit! De konijntjes zijn goed verzorgd en handtam! Zeker een aanrader! Wij zijn heel blij met onze lieverdjes! Bedankt!

Gerco
4 jaar geleden

Goedemiddag Jo-Ann. De meiden zijn reuze blij met hun konijntjes. Grote complimenten voor uw prachtige en verzorgde bedrijf. De liefde voor je vak en de dieren spat er vanaf. Dank voor het advies en werkse. Gr Gerco

Marloes
4 jaar geleden

Twee weken geleden twee super leuke dwerg hangoor konijntjes gekocht bij Jo-Ann. Ze zijn super lief, tam en nieuwsgierig. Bij het openen van het hok komen de konijntjes gelijk naar mij/ons toe. Vandaag kregen de konijntjes hun vaccinatie en de konijntjes waren helemaal gezond! Ik kreeg complimenten dat de konijntjes er super mooi en goed uit zien. Bedankt!

Rozemarijn
4 jaar geleden

Vorige week hebben wij konijntjes bij Jo-ann gekocht en wat zijn ze lief en nieuwsgierig en handtam zoals hier beschreven. Bij haar op schuur ziet het er allemaal netjes uit wat gelijk een goed gevoel geeft. Echter is er wel 1 min puntje wat je zeker vooraf moet weten. Wij kwamen eigenlijk voor 1 konijntje wat ik ook duidelijk vooraf had aangegeven. Maar daar bleek dat ze ze alleen per twee verkoopt. Ik zou het wel zo netjes vinden als ze dat vooraf met je deelt. Achteraf ben ik nu heel blij met mijn twee konijntjes. Ik zou iedereen Jo-ann aanraden. Dankjewel!!

Lisette
4 jaar geleden

2 weken geleden hebben wij 2 Rex dwergen uitgekozen bij Jo-ann. Erg prettig geholpen en alles zag er keurig uit! De konijntjes zijn erg nieuwsgierig en avontuurlijk!! We zijn helemaal blij met ze!!

Miralda berghorst
4 jaar geleden

Keurig netjes, word heel goed geholpen, en als ik dat zeg is t ook echt keurig, want ben altijd erg kritisch!!!

Lotte
4 jaar geleden

Hoi Jo-ann, twee weekjes geleden hebben we Bux en JoJo bij jou gekocht. Vandaag zijn ze naar de dierenarts geweest voor hun vaccinaties. Ze zijn allebei kerngezond en de dierenarts maakte nog een mooi compliment naar jou als fokker, dat ze mooi en goed gefokt zijn😊 dat wilde we je even laten weten.

Eva
4 jaar geleden

Afgelopen maandag hebben wij 2 dwergkonijntjes mogen uitzoeken bij Jo-Ann. Wat heeft ze een mooi plekje daar! De konijntjes worden goed en met liefde verzorgd en zien er goed uit! Wij zijn er hartstikke blij mee!
Het was het zeker waard.

Melanie
4 jaar geleden

Afgelopen zaterdag zijn wij om 06.45u vertrokken zodat wij vanaf 08.00u op ons gemak twee dwergkonijntjes konden uitkiezen. Wat een ruimte en wat een keus! We werden goed opgevangen en kregen goede uitleg over de verschillende rassen. Vervolgens mochten we verschillende konijntjes oppakken en aaien. Ik heb toen mijn oog laten vallen op een prachtig rammetje met twee verschillende kleuren oren. Vervolgens heb ik een lief voedstertje uitgezocht in dezelfde kleur en werden ze bij elkaar in de reismand gezet. Jo-Ann gaf ons een kaartje met hun geboortedatum en de datum waarop het rammetje uiterlijk geholpen moet worden. Hierna heb ik alle spullen direct kunnen aanschaffen, zoals hooi, stro, voer, een etensbakje, een borstel enz. Het enige wat ik zelf nog heb moeten halen was een drinkflesje (deze waren op) en speelgoed. De konijntjes lijken erg op hun gemak, zijn heel lief samen en vooral nieuwsgierig! Ze zijn dus inderdaad al handtam zoals op de site staat vermeld. Vanaf morgen ga ik de uitdaging aan om ze zindelijk te krijgen, ik heb goede hoop dankzij de uitleg van Jo-Ann!

Al met al is het de afstand zeker waard en ben ik ontzettend blij met onze eerste dwergkonijntjes! Bedankt Jo-Ann voor de goede zorgen en het uitgebreide advies!

Lisa
4 jaar geleden

Vanochtend vroeg al in de auto (+/- 1,5 uur) om een rammetje voor mijn voedstertje uit te zoeken. Prachtige konijntjes, mijn oog is gevallen op een Nederlands dwerg hangoortje in de kleur Madagascar... prachtig en super lief! Het klikte direct tussen Nola (mijn voedstertje) en onze nieuwe heer🐰

Naomi
4 jaar geleden

Ik heb interesse in 1 van uw dwergkonijntjes!
Zijn het nog baby’s?
Graag uw reactie!
Hartelijke groetjes Naomi

Rob de Zoete
4 jaar geleden

Woensdag 26.02 hebben wij onze Nederlandse hangoor ram uitgezocht en direct mee naar huis genomen. Daarvoor hadden wij heel veel foto's via WhatsApp ontvangen van bijna alle jonkies. Daarbij ook de website bekeken en reviews gelezen. Direct hadden wij een goed gevoel. Jo-ann heeft het super voorelkaar met de fokkerij en ze is echt een vakvrouw. Ze neemt de tijd en je mag alle konijnen oppakken, aaien en op je gemak een passend konijn uitzoeken. Onze NL hangoor ram driekleur krijgt als maatje een grote Franse hangoor ram en dat gaat tot nu toe supergoed. Zoek je een konijntje ga dan op bezoek (op afspraak) naar Jo-ann. Wij weten zeker dat je slaagt. Wij hadden de reis van 1,25 uur er echt voor over.

Dolgelukkige klanten