Home » Gastenboek

Hieronder kunt u onze fokkerij, website en konijnen beoordelen. Dit kan door middel van een aantal sterren te geven en door een reactie te plaatsen. Misschien heeft u zelf al eens een konijn bij ons gekocht of wilt u tips geven voor op de website.

Rating: 4.007371007371 sterren
407 stemmen

Hoe bent u bij ons terecht gekomen ?

Bekijk resultaten

Reactie plaatsen

Reacties

Isa de need
14 uur geleden

Hele fijne fokkerije en aardige mensen

Ilona
7 dagen geleden

Slecht konijnen mee werking helaas jammer
Kost me heelveel geld

Mienke
12 dagen geleden

Wij hadden eind december jl. 2 dwergkonijntjes opgehaald. Wat een prachtige beestjes zijn het; zo tam, lief en grappig zijn ze! Bij aankomst hadden we meteen een goed gevoel; de konijntjes zagen er goed uit, alles was goed verzorgd en Jo-ann sprak heel enthousiast over haar konijntjes. Het was de reis vanuit Groningen zeker waard!!

Karin
18 dagen geleden

Afgelopen November wilden wij 1 konijn hebben, haha dat was pech want dat kon niet! Dus kozen wij nog een konijn uit en wat zijn ze allebei geweldig! Super lieve Binkie en eigenwijze Bambi. Zo leuk samen, echte maatjes!
Alleen een stukje wortel brengt het dominante kantje van Bambi naar boven, maar voor de rest zijn wij superblij met deze heerlijke knuffeltjes.

Marissa
25 dagen geleden

Meer dan een uur in de auto gezeten voor de konijntjes bij Jo-ann. En meer dan de moeite waard! Ze neemt de tijd voor je en heeft echt een hart voor dieren. Zal hier de volgende keer zeker weer terug komen!

S Heijnen
een maand geleden

Afgelopen zomer twee konijntjes bij Jo-ann gekocht voor mijn dochters verjaardag. Na de castratie van het mannetje zat ik met mijn handen in het haar want ze kregen ineens slaande ruzie en ik moest ze echt gescheiden van elkaar houden. Super goed geholpen door Jo-ann want na een weekje heropvoedingskamp bij deze konijnenfluisteraar zijn ze weer de beste vriendjes! Jo-ann, nogmaals bedankt voor de hulp!

Chantal Bosch
2 maanden geleden

Ruim 3 maanden geleden hebben wij 2 mooie konijntjes gekocht bij Jo-ann. Wij zijn helemaal blij met onze Mooby en Evy. 2 totaal verschillende rassen, wat erg goed gaat. Beide in de pubertijd en heerlijk ondeugend en alles willen ontdekken! Wat is het leuk en fijn om te zien dat ze ontzettend lief zijn voor elkaar!

sabine bakker
3 maanden geleden

we zijn heel blij met onze konijntjes ties en pux ! heerlijk om te zien hoe ze hier de boel aan het verkennen zijn. we zijn helemaal vanuit limburg naar jo-ann gereden en dat was zeker de moeite waard.

Arnold & Eleonora Waal
4 maanden geleden

Het was een verademing bij Jo-Ann aan te komen. Daar staat een trotse passievolle fokster te vertellen over haar mooie tamme konijnen. Precies wat wij zochten voor onze kinderen. In een verzorgde stal wordt je geinformeerd over het houden van konijnen, het voer van konijnen en het knuffelen van konijnen.

Julie
4 maanden geleden

Heel vriendelijk en prettig geholpen. Jo Ann is duidelijk en neemt de tijd om al je vragen te beantwoorden. Alles zag er ook netjes en schoon uit. Gaf ons meteen een goed gevoel. We hebben Nibbit en Nijntje gekocht en onze meiden kunnen niet meer zonder. Dankjewel! :)

Gerard Boswijk
4 maanden geleden

Precies zoals de site al doet vermoeden. Begonnen als hobby maar uitgegroeid tot een professionele fokster. Natuurlijk betaal je hier iets meer maar dan weet je dat de kans groter is dat je sterke konijnen koopt. Jo-anne verkoopt alles voor de 1e start dus het enige waar je voor moet zorgen is een konijnenkooi. Erg vriendelijk geholpen!! Dank je wel...

Mandy
5 maanden geleden

Wat een mooie locatie hebben de konijntjes. Het is te zien dat er met liefde gewerkt word. De konijntjes zijn super lief en tam. Ik heb een voskonijntje en een dwergkonijntje gekocht vandaag. Super goede service en advies. Buiten de konijntjes om is al het materiaal wat er nodig is voor de konijntjes te koop.

Marlie
5 maanden geleden

Geweldig adres als je samen met je kids naar konijnen als huisdier op zoek gaat. Ritje vanuit Amstelveen meer dan waard, want hele lieve konijntjes en ook goede uitleg. Onze kleine van 6 kon alles nog na vertellen. Dank voor je goede zorg, Jo-Ann en veel succes met al jullie plannen.

Samantha Zellien
5 maanden geleden

Hoi Jo-Ann,
vandaag zijn wij bij jou geweest om 1 konijntje te kopen. Jij raade ons aan om er 2 te nemen, daar zijn wij heel blij mee.
Ze zijn hun hok al goed aan het ontdekken. Luca en Tobias zijn helemaal verliefd op hun konijntjes, genaamd knabbel en babbel.
Dank je wel voor alle uitleg en de lieve schattige konijntjes.
Groetjes Samantha

Carin Fortuyn
6 maanden geleden

Hoi Jo-Ann,

Ik wil je nog enorm bedanken voor mijn twee keutels, Rock 'n Roll. Je neemt de tijd, je bent eerlijk, je zorgt goed voor de nijntjes.

Bedankt voor mijn 2 mooie keutels.

Groetjes Carin

Bernard&Jamie
6 maanden geleden

Dank voor onze nieuwe aanwist Jo-Ann! Wat heb jij het super voor elkaar; gezonde konijntjes, een keurige omgeving, bereidt om mensen alles te vertellen en te leren!
Alle complimenten en ik kan iedereen aanraden om voor konijntjes bij jou langs te gaan!

Jolanda Kuiper
7 maanden geleden

Wat was het een verrassing voor mijn dochter zo blij met Sjors
Bedankt voor alles

Sabrina van Straten
7 maanden geleden

Gisteren hebben wij twee lieve konijntjes Opgehaald(Binky en Ivy)💙💗 Wij zijn heel blij met ze🥰 En wat zijn ze tam en lief voor kinderen. We hebben goede info gehad over de verzorging. Top bedrijf heb je Jo-ann! Wij gaan met ons gezin lekker genieten van deze schatjes.

Claudia & Rene
7 maanden geleden

Hallo Jo-Ann

Vandaag hebben wij Swiebertje en Saartje bij je gehaald. Wat een schot in de roos! Wat ben je super gastvrij, geinteresseerd, super enthousiast en je hebt een prachtig bedrijf!! Wat zorg je goed voor je konijnen en wat ziet er alles keurig uit. We gaan van onze twee nieuwe aanwinsten genieten. Nogmaals onze complimenten. Succes !! Groetjes Claudia en Rene

martijn firing
7 maanden geleden

netjes en goede behandeling
top jo-an goed voor mekaar groet van martijn en marlinde

Mariëlle
9 maanden geleden

Gisteren met onze dochters 2 konijntjes uitgezocht en meegenomen. Je enthousiaste en goede "spreekbeurt" zorgde ervoor dat wij goed geïnformeerd naar huis gingen.
Lucky en fancy zijn gesetteld. Fancy is nog een beetje schuw maar lucky laat zich al gewillig knuffelen.
Bedankt voor dit heerlijke stelletje!

Alize
een jaar geleden

Vandaag een prachtig vriendinnetje opgehaald voor mijn mannelijke hangoortje, beide geboren november 2018.
Ze hebben allebei een mooie tekening in driekleur & blauwe ogen 😍
Jo-Ann heeft mij goed geadviseerd en ruim de tijd gegeven om te kiezen.
Heel fijn!
Zij is net zo benieuwd als ikzelf naar wat er straks voor jonkies geboren gaan worden!
Ongetwijfeld óók beauty's 😍

Kirsten
een jaar geleden

Twee hele leuke konijntjes hier mogen halen! Helaas had de eerste een moeilijke start, maar we zijn hier met alle liefde geholpen en Jo-Ann deed er alles aan om ons zo goed mogelijk te helpen. Nu twee konijntjes die het heel goed met elkaar kunnen vinden en echte lieve vriendjes zijn geworden! Heel fijn dat we zo goed geholpen zijn, hierdoor weet je dat je bij een goed adres geweest bent.

Familie Tuijl
een jaar geleden

Hier even een kleine update ☺We willen je laten weten dat Snuffel super lief is en wij héél blij met haar zijn! 😍 Ze vindt het leuk om lekker rond te hupsen en erbij te zijn, ze komt zelfs al naar ons toe. In haar hok heeft ze het volgens ons ook fijn.
Zou je ons ook kunnen laten weten hoe we eind januari het nieuwe konijntje en Snuffel het beste aan elkaar kunnen laten wennen?
Wij wensen jou alvast een hele fijne gezellige jaarwisseling!
Vriendelijke groetjes fam van Tuijl
🤗🤗🤗

Familie Roetman
een jaar geleden

Beste Jo-Ann, inmiddels zijn de twee Rex broertjes alweer twee en een halve week bij ons. Wat een ontzettend leuke lieve grappige en slimme konijntjes zijn het!! We zijn allemaal stapelgek op ze. De kinderen zitten uren in de tuin met ze dus ze komen geen aandacht of beweging te kort 😄. We genieten erg van deze extra gezelligheid. Bedankt voor je goede advies en hulp bij de aankoop! Groetjes, familie Roetman uit Ermelo. 🐰🐰

Tara
een jaar geleden

Hoi Jo-Ann,

Vorige week hebben wij twee dwergen bij je opgehaald. Hulk & Storm :). Ze doen het echt heel goed! Storm is nog wat afstandelijk, maar ze begint steeds meer aan ons te wennen. Hulk is onze onderzoeker en een klein beetje ondeugend, maar zodra we in zijn mooie ogen kijken is alles alweer vergeten. Ze zijn echt twee schatjes en zijn enorm blij met ze. Bedankt voor onze twee mooie kleine dwergen, we zijn er onwijs blij mee!
Martin&Tara

Miranda
een jaar geleden

Hoi Jo-Ann,

Wij hebben vorige week 2 dwerg konijntjes bij jou gekocht een mannetje en een vrouwtje ( Binky & Pebbles).
Wat een super lieve en handtamme konijntjes heb je.
Ook hebben wij van jou goed advies gekregen en hebben wij gelijk alle benodigde spullen bij jou
kunnen kopen. Zodat wij zeker wisten dat de konijntjes krijgen wat ze nodig hebben.
Echt uitstekende service!
Van ons krijg je een dikke 10!

Liefs Miranda en Ruben

Familie coops
een jaar geleden

Hallo jo-ann,
Wij hebben op 23 augustus joep bij jou opgehaald, een nederlands hangoor dwerg.
Het gaat super goed met joep en hij is zo lief.
Groetjes van fam coops

Henrike Koelewijn
een jaar geleden

We hebben 2 zusjes gekocht bij Jo ann en zijn er heel blij mee! Het duurde even voordat onze konijntjes die we leuk vonden geboren werden maar dat maakt Jo ann niet uit, ze heeft heel veel geduld ;-) en plezier in deze hobby. Nogmaals bedankt!

Muriel
een jaar geleden

Hoi Jo-Ann. Je konijntjes doen t hartstikke goed! Met de complimenten vd dierenarts dat ze al zo jong zo tam zijn.

Marieke
2 jaar geleden

Karlijn is nu al dol op haar Brownie. Wat een ontzettend lief rustig konijn en helemaal niet bang! Het is duidelijk dat je hem veel op de hand gehad hebt! Zo fijn!

Natasja
2 jaar geleden

Moppie's doen het heel goed samen...
Beau is een lekkere knuffel kont. We zijn helemaal blij met haar !

Shirley Van Der putten
2 jaar geleden

2 weken geleden heb ik bij jou mijn konijntjes gehaald,
En ik ben er nog steeds super blij mee,
Ze zijn echt lief en tam.
En ze doen het nu ook al super goed,
Bedankt voor je goede zorg en het goede advies

Remco
2 jaar geleden

Hoi Jo-ann! We hebben een tijdje geleden konijntjes bij je gekocht waar we nog steeds super blij mee zijn! 😄 Nu hebben we familie zo enthousiast gekregen dat ook zij graag nog een konijntje (mannetje) zouden willen kopen als maatje voor het konijn dat ze al hebben.

Groetjes Remco !

Sharin
2 jaar geleden

Wij hebben 4 prachtige tamme konijntjes.
wij zijn heel blij met ze !

Berna Tims-Slebe
2 jaar geleden

We hebben 2 hele lieve konijntjes opgehaald. Ze zijn handtam en de kinderen genieten er volop van. Bedankt Jo-ann!

Bas & Mariska
2 jaar geleden

Met de dalmatiner voedster, marbles gaat het geweldig goed, we zijn er erg blij mee.
Groetjes Bas en Mariska

Juanita
2 jaar geleden

Hele fijne fokker....neemt ondanks dat het druk is de tijd voor je en we hebben 2 hele lieve dwerghangoor voedstertjes meegenomen die nu gezellig met onze exram samen zitten

Natalie van de broek
2 jaar geleden

Vorige week hebben we hier 2 konijntjes gekocht en we zijn er heel blij mee. Je merkt dat Jo-Ann de dieren met liefde heeft verzorgd, de konijnen zijn heel lief en tam. Vandaag zijn ze ook door de dierenarts helemaal goedgekeurd.

Lisette van oostveen
2 jaar geleden

Echt een aanrader! Je hebt keuze uit heel veel mooie konijntjes en daar mag je alle tijd voor nemen. Je mag ze rustig vasthouden en kijken. En voor mij het belangrijkste, wat zijn ze tam! Je merkt dat ze al veel aandacht hebben gekregen en zijn opgepakt. Totaal niet schuw.
Jo-ann geeft duidelijk advies, goede info over wanneer te castreren zodat ze niet apart hoeven. En hebt je achteraf nog vragen is dat geen probleem.

Roos
2 jaar geleden

Ze zijn heel lief en rustig! Goed gegeten en gedronken. Vooral Rex konijntje is heel makkelijk en komt echt naar je toe als je naast het hok gaat zitten. Toppers hoor! ☺

Smithb957
2 jaar geleden

Hey very nice web site!! Man.. Beautiful.. Wonderful.. I'll bookmark your web site and take the feeds alsoKI am satisfied to seek out a lot of helpful information here in the publish, we want work out extra techniques in this regard, thank you for sharing deadadgfbebeacbe

Kim
2 jaar geleden

Ze zijn zooooo leuk ♡ en zo tam ik raad echt Iedereen aan om hier een konijntje te kopen! Er word ruim de tijd gegeven om te kiezen en alles word tot in de puntjes uitgelegd en mocht je nog vragen achteraf hebben beantwoord ze zonder moeite al je vragen !! Top service!

Lisette
2 jaar geleden

Wat een ontzettend mooie, lieve nijnen heb jij!!!! Ben zo blij met Tommie en Jet 😀 totaal niet schuw. Sterker, als je het hok open doet springen ze in je armen. Zo lief!!!!

Andre
2 jaar geleden

Hoi Jo-ann. Onze jongens zijn er super blij mee, het zijn echte kindervrienden! Ze zijn super lief! Een echte aanwinst! Fijn weekend en groetjes uit Leiderdorp.

Perla
2 jaar geleden

Hi Jo- Ann, wilde je nog even bedanken voor de superfijne service (en konijntjes) gisteren! Groetjes perla!

Kim buijs
2 jaar geleden

Hoi jo-ann, afgelopen zaterdag hebben wij 2 hele lieve dwergjes bij jou gehaald. We zijn er nog steeds heel blij mee! Het vrouwtje is super actief, maakt veel binkies en rent het hele huis door! Ze vind het ook totaal niet erg om opgepakt te worden en op schoot te zitten.
Groetjes, Kim Buijs

Esther
2 jaar geleden

Hoi Jo-Ann,
We zijn hier allemaal heel blij met onze twee nieuwe aanwinsten die we afgelopen vrijdag bij je hebben opgehaald.En ook heel blij dat we op jouw aanraden 2 van deze lieverds hebben genomen. Ze zoeken elkaar echt op en liggen ook zo lief bij elkaar. Het mannetjeBenjamin( lichtbruin met witte oortjes) is de rustige van het stel en Lilly ( wit met grijs/ bruine vlekjes)is wat ondernemender😊.
Ze vinden het al heerlijk om geknuffeld te worden en de kinderen leggen al binnen een heel speelparcours voor ze neer.
Iedereen is zo blij met ze!
Fijne avond!
Groetjes,
Esther

Anke
2 jaar geleden

Goede morgen Jo-Ann, het hele gezin is hier zo blij met de konijntjes. Het mannetje heet Gabber en het vrouwtje Plukkie. Ze zijn de hele avond geknuffeld. Ik wil je nog even super bedanken dat je het zwart-witte konijntje voor me apart hebt gehouden, zonder dat ik het vroeg! Het was liefde op het 1e gezicht ☺️ En ook bedankt dat je ons hebt gewezen op het belang van 2 konijntjes samen. Het was een fijn idee dat Plukkie niet alleen was toen we gingen slapen. Gabber is zo’n goedzak, hele fijne rustige energie, m’n zoontje is dol op hem. Ze hebben echt iets samen! Kortom, een hele gelukkige familie. Hele fijne Paasdagen! groetjes Anke

Danique
2 jaar geleden

Hallo, ik wilde nog even doorgeven dat het super lieve konijntjes zijn! Floris is echt een knuffelbeest en Lara is van het knuffelen en rond huppelen.. als ik bij hun kooi kom zitten ze meteen bij het deurtje dat ze geaaid willen worden.

Danique

Recensies

72695732_243886563251500_2493820567979819008_n.jpg
72695732_243886563251500_2493820567979819008_n.jpg
72611080_243888643251292_6188564092714745856_n.jpg
72611080_243888643251292_6188564092714745856_n.jpg
72628664_243888533251303_1038947129998966784_n.jpg
72628664_243888533251303_1038947129998966784_n.jpg
72690201_243890153251141_8827279084686934016_n.jpg
72690201_243890153251141_8827279084686934016_n.jpg
72706545_243888156584674_8389427913551773696_n.jpg
72706545_243888156584674_8389427913551773696_n.jpg
72724429_243887563251400_1321768467287769088_n.jpg
72724429_243887563251400_1321768467287769088_n.jpg
72782894_243888683251288_6323384636554608640_n.jpg
72782894_243888683251288_6323384636554608640_n.jpg
72785211_243889096584580_1363496015893626880_n.jpg
72785211_243889096584580_1363496015893626880_n.jpg
72915475_243887459918077_674489764472160256_n.jpg
72915475_243887459918077_674489764472160256_n.jpg
72961615_243888203251336_5340291245547716608_n.jpg
72961615_243888203251336_5340291245547716608_n.jpg
72966028_243886953251461_6201415996369010688_n.jpg
72966028_243886953251461_6201415996369010688_n.jpg
72988609_243888016584688_1959118442665607168_n.jpg
72988609_243888016584688_1959118442665607168_n.jpg
73103460_243887216584768_6248329464581718016_n.jpg
73103460_243887216584768_6248329464581718016_n.jpg
73186624_243888506584639_9105885255172096000_n.jpg
73186624_243888506584639_9105885255172096000_n.jpg
73190485_243887439918079_8680248734803558400_n.jpg
73190485_243887439918079_8680248734803558400_n.jpg
73198066_243887693251387_5421149566877564928_n.jpg
73198066_243887693251387_5421149566877564928_n.jpg
73242165_243890113251145_2455454209240203264_n.jpg
73242165_243890113251145_2455454209240203264_n.jpg
73249616_243888993251257_3457739047428947968_n.jpg
73249616_243888993251257_3457739047428947968_n.jpg
73250897_243889683251188_8738378359785914368_n.jpg
73250897_243889683251188_8738378359785914368_n.jpg
73256189_243889556584534_7229417316314775552_n.jpg
73256189_243889556584534_7229417316314775552_n.jpg
73258078_243887723251384_3383970901061009408_n.jpg
73258078_243887723251384_3383970901061009408_n.jpg
73259659_243887299918093_456059663511715840_n.jpg
73259659_243887299918093_456059663511715840_n.jpg
73274744_243888423251314_8219916588149637120_n.jpg
73274744_243888423251314_8219916588149637120_n.jpg
73298477_243886703251486_6492338853158846464_n.jpg
73298477_243886703251486_6492338853158846464_n.jpg

Dolgelukkige klanten